Info & Kaarten

Festivallocatie

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 
Nes 45 
1012 KD Amsterdam

Prijzen en tijden

Passepartout zaterdag en zondag:

€ 85,- (excl. diner)

Middagprogramma 22 of 23 september:

€ 25,-

Avondprogramma 22 of 23 september:

€ 25,-

Diner 22 of 23 september:

€ 15,- (excl. drankje)

Let op: uw kaart voor het middag- of avondprogramma of uw passepartout geeft u niet automatisch een plek in desbetreffende zaal. Het kan zijn dat de zaal vol is. Wij raden u aan wanneer u zich verheugt op een bepaald programma minstens een kwartier voor aanvang te melden bij desbetreffende zaal. Het Festival voor het Afrikaans is wat dit betreft ook een echt festival waar het publiek zich beweegt van de ene naar de andere zaal en waar op dezelfde tijdstippen diverse programma’s mogelijk zijn. 

Kaarten

Kaarten kunnen online gekocht worden via de website van de Brakke Grond.

Kassa voorverkoop 020 626 68 66 en/of aan de centrale kassa van de Brakke Grond, adres: Nes 63 (theater Frascati).

Programma

Bekijk het programma.

Bereikbaarheid

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45
1012 KD Amsterdam 

Openbaar vervoer

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de tram naar halte Dam, Rokin of Spui, vanaf daar wandel je in ongeveer vijf minuten naar de Brakke Grond. De dichtstbijzijnde metrohaltes zijn Rokin en Nieuwmarkt. Plan je reis via 9292.nl.

Parkeren

Parkeren kan langs één van de grachten in de buurt, maar het is vaak lastig om een plekje te vinden. Dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Q Park De Bijenkorf op Beursplein 15, Mobypark Radisson Blu (reserveer hier) Parkeergarage Stopera op Waterlooplein 28, P1 Waterlooplein op Valkenburgerstraat of P1 Centrum op de Prins Hendrikkade 20a. Bekijk ook de mogelijkheden van P+R parkeerplekken aan de rand van stad.